Grote voorraad
Bijna alle modellen beschikbaar
Grote voorraad
Diverse modellen
reviews

Een occasion leasen

Een auto zakelijk leasen kan op veel verschillende manieren. Zo kiezen veel zakelijke bestuurders voor een gloednieuwe auto die net uit de fabriek komt rollen, maar kun je ook voor een occasion kiezen! Je oog op de nieuwste Volkswagen Golf laten vallen als volgende leaseauto, maar valt het leasebedrag net buiten het budget? Neem dan zeker een kijkje in onze database en ontdek hoe jij een occasion kunt leasen bij Autokan. Wij helpen je alsnog aan die gewenste leaseauto.

Als zzp’er een zakelijke auto

Als zelfstandige ondernemer of zzp’er is een geschikte leaseauto vaak van groot belang. Om bij elke afspraak op tijd te komen, professionaliteit uit te stralen of simpelweg alle (klus)spullen mee te nemen. Wat de reden ook is: de aanschaf van een auto kost veel geld. Ook als het om een gebruikte occasion gaat, zeker als je een goede, luxe leaseauto wil. Niet elke ondernemer heeft echter zomaar duizenden euro’s klaarliggen om de auto in één keer aan te schaffen. Daarom is het zeker de moeite waard om naar financial lease te kijken. 

Occasions leasen bij Autokan

Heb je al even rondgekeken in onze database vol occasions om te leasen? Dan zie je dat we een enorm brede keuze aan beschikbare auto’s hebben! Van occasions als de BMW 3-serie, maar ook kleinere modellen zoals de Peugeot 108 of juist handige Volkswagen Caddy. Van elk denkbaar merk vind je bij ons occasions die je als zzp- of mkb’er kunt leasen. Zelfs van merken als het vergeten Lancia, meer onbekende Infiniti en het heerlijke, luxe Italiaanse Maserati kun je bij ons occasions leasen.

Voordeel van occasions leasen

Zoals we al eerder kort vertelden, is een groot voordeel aan een occasion leasen dat het onderaan de streep enorm veel geld kan schelen.
Jaarlijks gemakkelijk al honderden euro’s. Dat terwijl je bij Autokan enkel goedgekeurde, fijne occasions vindt. Je levert dus zeker niet in op luxe. Neem een Mercedes-Benz A-klasse. Hierbij kun je het zo gek maken als je zelf wilt, want wij hebben wel 100 verschillende occasions als mogelijke leaseauto. Een iets ouder model uit 2015? Of liever het nieuwste model, maar dan met al drie jaar ervaring? Geen probleem: bij Autokan vind je alle soorten occasions om te leasen.  

Wat nu als de occasion net weg is?

Het fijne aan een gloednieuwe leaseauto is natuurlijk dat je hem helemaal naar wens kunt samenstellen. Blauw, of toch groen? Leer interieur, of toch beter stof? Om nog maar te zwijgen over de opties! Nu vind je bij ons een zeer breed assortiment aan beschikbare auto’s. Daarom durven wij wel te gokken dat er altijd een tussen zit die aan jouw wensen voldoet, zéker bij de populaire modellen. 

Mocht jouw gewenste auto toch net voor je neus worden weggekaapt, dan weten wij zeker dat we een passend alternatief hebben. Tenzij je zo’n zeldzame Maserati uitzoekt, dan wordt het iets lastiger. Maar in de regel hebben we altijd een alternatief voor jouw gewenste occasion om te leasen! 

Voordelen aan het kiezen voor Autokan

 • Profiteer van fiscale voordelen zoals rente- en investeringsaftrek;
 • Mogelijk zonder jaarcijfers, financial lease is ook voor starters en zzp'ers;
 • Je kunt de BTW geheel terugvorderen;
 • De looptijd van de leaseperiode kun je zelf bepalen;
 • Aan het einde van de looptijd ben je eigenaar van de auto. 

Een occasion in 4 stappen geregeld

Op zoek naar een occasion om te leasen als zzp’er? Wij regelen dit in vier overzichtelijk stappen jouw onderneming:

 1. Kies de perfecte auto uit: wij hebben een landelijke database vol met alle occasions in elke denkbare kleur en met iedere leverbare motor onder de motorkap of beschikbare opties.
 2. Wacht op jouw vrijblijvende offerte: zodra jij een zakelijke auto hebt gevonden, zoeken wij naar de meest goedkope lease die haalbaar is voor jouw situatie. Autokan denkt echt met jou mee: wij zorgen dat je niet te laag of te hoog inzet.
 3. Gas erop: een fijne offerte binnen van een geschikte bank? Dan wil jij uiteraard wel even in die nieuwe occasion een rondje rijden. Dat snappen wij als geen ander! Daarom is het tijd om de dealer te bezoeken en jouw nieuwe leaseauto te ontmoeten. Geen tijd voor? Geen probleem natuurlijk, niks is verplicht bij Autokan!
 4. Afronden: it’s a deal! Proefrit bevallen? Dan is het tijd om de offerte officieel te sluiten met de bank, jouw maandbedrag en eventuele aanbetaling definitief vast te stellen en rest ons één ding: jouw veel veilige kilometers te wensen!

Wie is Autokan?

Autokan is al meer dan 8 jaar de verbindende factor voor zzp- en mkb'ers die graag een geschikte zakelijke occasion rijden, maar de financiering bij een bank niet (snel) rond krijgen. Met onze doordachte, veilige en betrouwbaxre mogelijkheden op het gebied van financial lease rijd jij zo snel mogelijk in die gewenste nieuwe (bedrijfs)auto. Van Volkswagen ID.4 tot een Volkswagen Transporter, en van beginnend zzp'er tot ervaren mkb'er die een stap hoger wil: Autokan helpt!

 • A-Klasse

  Mercedes-Benz

  Mercedes-Benz A-Klasse Financial Lease
  Lease de compacte en luxe Mercedes A-klasse tegen een aantrekkelijke prijs.
  Bekijk leaseauto’s
 • Golf

  Volkswagen

  Volkswagen Golf Financial Lease
  De Volkswagen Golf is één van de meest populaire auto’s in Nederland. Praktisch en stijlvol.
  Bekijk leaseauto’s
 • C-Klasse

  Mercedes-Benz

  Mercedes-Benz C-Klasse Financial Lease
  Kies voor luxe en comfort met de ruime Mercedes C-klasse financial lease!
  Bekijk leaseauto’s
 • Model 3

  Tesla

  Tesla Model 3 Financial Lease
  Volledig elektrisch de weg op met een lage bijtelling in de Tesla Model 3.
  Bekijk leaseauto’s
 • Caddy

  Volkswagen

  Volkswagen Caddy Financial Lease
  Financial lease de praktische en betrouwbare Volkswagen Caddy voor jouw onderneming.
  Bekijk leaseauto’s
 • Transporter

  Volkswagen

  Volkswagen Transporter Financial Lease
  Al meer dan 25 jaar een begrip in de auto-industrie. Lease nu de Volkswagen Transporter voor jouw bedrijf!
  Bekijk leaseauto’s
 • Transit Custom

  Ford

  Ford Transit Custom Financial Lease
  De Ford Transit Custom is dé geschikte bestelwagen voor de ondernemer die grote vrachten moet vervoeren.
  Bekijk leaseauto’s
 • Ram

  Dodge

  Dodge Ram Financial Lease
  De Dodge Ram is een stoer en robuust alternatief voor de traditionele bestelwagen en minstens net zo praktisch!
  Bekijk leaseauto’s
Geheel vrijblijvend, geen verplichtingen
Leasen zonder jaarcijfers
Rij morgen al in jouw nieuwe auto
Gratis offerte aanvragen