Grote voorraad
Bijna alle modellen beschikbaar
Grote voorraad
Diverse modellen
reviews
Geheel vrijblijvend, geen verplichtingen
Leasen zonder jaarcijfers
Rij morgen al in jouw nieuwe auto
Gratis offerte aanvragen

Financial lease calculator

Jouw autolease berekenen doe je met onze eigen calculator

Ben jij zzp’er of werkzaam in het mkb en op zoek naar een nieuwe leaseauto? Met onze eigen financial lease calculator bereken jij binnen no-time hoeveel je kwijt bent met jouw financial lease. Hoe hij precies werkt? Dat leggen we je hier uit!

Goede financial lease gevonden: bereken het bedrag

Heb jij uit onze voorraad een auto gevonden die je wilt leasen? Van een Mercedes-Benz A-klasse tot Ford Transit: bij elke auto op onze website zie je een deal staan. Het maandbedrag dat je ziet voor de financial lease berekenen wij aan de hand van een vast aantal punten:

  • Aanschafwaarde van de auto
  • Leasebedrag wat je daadwerkelijk wilt financial leasen
  • Looptijd van de financial lease
  • Het slottermijn van de financial lease

Hier rolt vervolgens een maandbedrag uit: uniek per leaseauto! Met onze auto lease calculator op deze pagina bereken je financial lease als je een van de bovenstaande punten wil wijzigen. Een kortere looptijd? Een andere auto gezien die duurder is? Of juist wat schuiven met het slottermijn? Bereken de financial lease hier!

Autokans financial lease calculator in drie stappen:

Jouw financial lease bereken je bij ons dus in enkele overzichtelijke stappen:

  • Laat ons weten wat de aanschafwaarde van je auto is
  • Welk bedrag kun je hier maandelijks voor betalen?
  • En naar welk slottermijnbedrag gaat je voorkeur uit? 

Kies de looptijd van de leasetermijn en je weet daarna precies wat je maandelijks aan lease betaalt. Na het berekenen van de financial lease vraag je bij ons de offerte aan en wij laten binnen een werkdag zien of de aanschaf van jouw gewenste auto mogelijk is.

Financial lease berekenen: zo goed mogelijk?

Wil jij ervoor zorgen dat de berekening van de financial lease zo goedkoop mogelijk uitpakt? Door ons brede aanbod aan auto’s kun je sowieso al voor € 100,- een jong gebruikte stadsauto leasen. Denk aan de populaire Peugeot 108 of een tijdloze Volkswagen up! van nog geen 6 jaar oud met airco en bluetooth-aansluiting. Wil jij bij de berekening in de lease calculator zo laag mogelijk uitkomen? Dan raden wij je aan om jouw looptijd zo lang mogelijk te maken. Bij Autokan is dit mogelijk tot maximaal 60 maanden. De minimale looptijd duurt 12 maanden, maar dan stijgt het maandbedrag dus wel. Ook de slottermijn om de auto helemaal van jou te maken, is dan vaak een stuk hoger. Wil jij dus een financal lease berekenen die zo laag mogelijk uitvalt? Kies voor de langst mogelijke looptijd!

Kies voor de berekening van Autokan

Op zoek naar een veilige financiële lease van een zakelijke auto aan de hand van een eerlijke berekening? Autokan helpt. Onze optimale processen zorgen voor snelheid. Nu een auto gezien die jij wil? Tevreden met de berekening van jouw financial lease? Binnen enkele dagen kan hij al voor de deur staan. Jouw zakelijke wensen staan bij ons op één. Dat zie je terug bij onze tevreden klanten die ons DNA en harde werken belonen met gemiddeld een 9,4. 

Autokan is al meer dan 8 jaar de verbindende factor tussen zzp'ers die graag een geschikte zakelijke auto rijden, maar de financiering niet (snel) rond krijgen. Met onze doordachte, veilige en betrouwbare mogelijkheden op het gebied van financial lease rijd jij zo snel mogelijk in die gewenste nieuwe (bedrijfs)auto. Kunnen wij jou verder helpen bij het uitzoeken van een zakelijke financial lease? Ook voor een auto die je niet in eerste instantie bij ons ziet, kunnen we de slimste leasedeal voor je uitzoeken en je financial lease berekenen.

Kom je er niet uit? Bel of Whatsapp een van onze adviseurs. Wij helpen je graag verder. Bel 085 27 32 312 voor een gratis adviesgesprek.