Grote voorraad
Bijna alle modellen beschikbaar
Grote voorraad
Diverse modellen
reviews

Goedkope financial lease

Goedkoop een auto leasen: ontdek Autokan

Een fijne, goed uitgeruste en bovenal mooie leaseauto om mee naar klanten of klussen te rijden. Een droom voor startende ondernemers of misschien de gewoonste zaak van de wereld als je al even ervaring hebt als mkb’er of zzp’er. Wat blijft, is een stapel papierwerk. Zeker als je een nieuwe leaseauto wil regelen. Tenzij je bij Autokan op zoek gaat. Helemaal als je dit voor een goede prijs wil doen. Goedkoop een auto zakelijk financieel leasen? Autokan helpt je graag aan die nieuwe (droom)auto voor de goedkoopste prijs. Hoe dat werkt, lees je hier.

Goedkope financial lease iets voor jou?

Van een Volkswagen Polo tot Mercedes-Benz A-klasse leasen, of juist een praktische Volkswagen Caddy of nog grotere Transporter leasen? Elektrisch en laden met een stekker of juist nog even met een dieselmotor in de neus? Elke zzp’er, mkb’er en ondernemer heeft zo zijn eigen redenen voor een nieuwe leaseauto. Wat bij hen allemaal gelijk is: niemand betaalt graag te veel. Goedkoop een auto leasen is voor iedereen natuurlijk de beste manier. Zeker als beginnend ondernemer is je spaargeld van groot belang om te blijven groeien. Geef daarom zeker niet al het beschikbare geld uit aan die ene auto van je dromen, maar spreid het maandelijks uit door voor een goedkope financial leaseauto te gaan. Door ons fijne advies en een snelle financial lease oplossing, kun je bij Autokan de auto van je dromen rijden zonder aanspraak te maken op al jouw (spaar)geld.

Een strakke Mercedes-Benz A-klasse van een paar jaar oud voor de deur? Al voor maandelijks € 200,- is dit mogelijk. Of je ogen laten vallen op de populaire Tesla Model 3 waarmee je elektrisch al 600 km kan rijden? Voor het dubbele goedkope leasebedrag, rijd je er volgende week al mee naar je klanten toe.

 

Auto leasen voor maximaal 250 euro per maand

Bekijk onze tevreden klanten!

reviews bij Feedback Company
Bekijk alle reviews

Zo werkt goedkope zakelijke lease bij Autokan

Voor het eerst op zoek naar een goedkope financiële lease voor een zakelijke auto? Dan weet je misschien nog niet precies hoe financial leasen werkt. Laat ons je helpen! Bij een goedkope financial lease betaal je voor een zakelijke leaseauto maandelijks een bedrag voor de rente en aflossing. Hierbij ben je echter al wel direct de eigenaar van de auto. Op zoek naar een nieuwe auto, maar is het niet mogelijk of slim om gelijk het hele bedrag te betalen? Met de goedkope financial lease van Autokan zet jij alsnog die leaseauto op jouw naam. Financial lease via Autokan is zowel mogelijk voor het mkb als voor zzp'ers. Al meer dan 6.000 ondernemers rijden dankzij ons in hun gewenste goedkope leaseauto.

Van goedkope lease tot aflevering: zo werkt Autokan

Zoals je op onze website kunt zien, hebben wij in heel Nederland veel verschillende auto’s die we voor jou kunnen regelen. Hoe zo’n goedkope leaseauto van jou wordt? Dat begint bij jouw zoektocht naar de perfecte goedkope leaseauto. Kijk hierbij naar het model, maar ook de motor, het bouwjaar en aantal kilometers op de teller. Match gevonden? Dan regelen wij een vrijblijvende offerte voor de meest goedkope financial lease die bij jouw situatie past. Autokan denkt echt met jou mee: wij zorgen dat je niet te laag of te hoog inzet. Jij rijdt zonder elke maand te hoge kosten te moeten betalen. Onze specialisten schakelen direct met een geschikte bank en regelen dat jij, zodra je wil zonder aanbetaling, een haalbare lening afsluit. Wat rest is een proefrit in jouw goedkope leaseauto waarna we de deal sluiten en jij de weg op kan. 

Hoe wordt mijn financial lease zo goedkoop mogelijk?

Door ons brede aanbod aan leaseauto’s, vind je in elke prijsklasse wel een auto die jij goedkoop kunt financial leasen. Voor al € 100,- rijd jij via Autokan een jong gebruikte stadsauto, zoals de populaire Peugeot 108 of een tijdloze Volkswagen up! van nog geen 6 jaar oud met airco en bluetooth-aansluiting. Wil jij voor de meest goedkope financial lease gaan? Dan raden wij je aan om jouw looptijd zo lang mogelijk te maken. Bij Autokan is dit mogelijk tot maximaal 60 maanden. De minimale looptijd duurt 12 maanden, maar dan stijgt het maandbedrag dus wel. Ook de slottermijn om de auto helemaal van jou te maken, is dan vaak een stuk hoger. Wil jij dus zo goedkoop mogelijk een auto financial leasen? Kies voor de langst mogelijke looptijd!

Kies voor Autokan

Op zoek naar een veilige, goedkope financiële lease van een zakelijke auto? Autokan helpt! Onze optimale processen zorgen voor snelheid. Nu een auto gezien die jij wil? Binnen enkele dagen kan hij al voor de deur staan. Daarnaast gaan we altijd voor tevredenheid: jouw wensen staan bij ons op één. Grijp je bijvoorbeeld net mis en is jouw beoogde leaseauto toch verkocht? Maak je geen zorgen! Wij bieden je altijd een passende tweede keus. Zodra jij bij ons je nieuwe goedkope leaseauto regelt, ontzorgen wij van a tot z. Dat zie je terug bij onze tevreden klanten die ons DNA en harde werken belonen met gemiddeld een 9,4. 

Autokan is al meer dan 8 jaar de verbindende factor voor zzp- en mkb'ers die graag een geschikte zakelijke auto rijden, maar de financiering bij de bank niet (snel) rond krijgen. Met onze doordachte, veilige en betrouwbare mogelijkheden op het gebied van financial lease rijd jij zo snel mogelijk in die gewenste nieuwe (bedrijfs)auto. Kunnen wij jou verder helpen bij het uitzoeken van een goedkope financial lease?

Favoriete modellen

 • A-Klasse

  Mercedes-Benz

  Mercedes-Benz A-Klasse Financial Lease
  Lease de compacte en luxe Mercedes A-klasse tegen een aantrekkelijke prijs.
  Bekijk leaseauto’s
 • Golf

  Volkswagen

  Volkswagen Golf Financial Lease
  De Volkswagen Golf is één van de meest populaire auto’s in Nederland. Praktisch en stijlvol.
  Bekijk leaseauto’s
 • C-Klasse

  Mercedes-Benz

  Mercedes-Benz C-Klasse Financial Lease
  Kies voor luxe en comfort met de ruime Mercedes C-klasse financial lease!
  Bekijk leaseauto’s
 • Model 3

  Tesla

  Tesla Model 3 Financial Lease
  Volledig elektrisch de weg op met een lage bijtelling in de Tesla Model 3.
  Bekijk leaseauto’s
 • Caddy

  Volkswagen

  Volkswagen Caddy Financial Lease
  Financial lease de praktische en betrouwbare Volkswagen Caddy voor jouw onderneming.
  Bekijk leaseauto’s
 • Transporter

  Volkswagen

  Volkswagen Transporter Financial Lease
  Al meer dan 25 jaar een begrip in de auto-industrie. Lease nu de Volkswagen Transporter voor jouw bedrijf!
  Bekijk leaseauto’s
 • Transit Custom

  Ford

  Ford Transit Custom Financial Lease
  De Ford Transit Custom is dé geschikte bestelwagen voor de ondernemer die grote vrachten moet vervoeren.
  Bekijk leaseauto’s
 • Ram

  Dodge

  Dodge Ram Financial Lease
  De Dodge Ram is een stoer en robuust alternatief voor de traditionele bestelwagen en minstens net zo praktisch!
  Bekijk leaseauto’s