Grote voorraad
Bijna alle modellen beschikbaar
Grote voorraad
Diverse modellen
reviews

Financial Lease zonder jaarcijfers

Auto leasen zonder jaarcijfers

Een auto leasen zonder jaarcijfers is een mooie uitkomst voor beginnende ondernemers. Dit komt omdat startende ondernemers soms nog niet beschikken over jaarcijfers. Hiernaast is het lastiger voor deze ondernemers om een lening te krijgen. Echter moeten ook deze ondernemingen bepaalde investeringen doen. Zo kunnen veel ondernemingen bijvoorbeeld niet functioneren zonder een bedrijfsauto. 

Gelukkig hebben wij bij Autokan dé oplossing voor de beginnende ondernemer: financial lease zonder jaarcijfers. Hieronder vertellen wij meer over hoe je via deze manier kunt leasen het hebben zonder jaarcijfers.

Een auto leasen zonder jaarcijfers? Geen probleem!

Tussen een auto leasen zonder jaarcijfers en financial lease zit praktisch geen verschil. De auto wordt gebruikt als onderpand waardoor het verstrekken van cijfers niet nodig is. De aanvraag van het leasen zonder cijfers is ook nagenoeg gelijk.

Om een financial lease zonder cijfers aanvraag in te dienen voert u eenvoudig uw gegevens in. Vervolgens nemen wij contact met u op. Een belangrijke vereiste is dat u ingeschreven staat bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel en hier een bewijs van heeft. Verder is er een limiet op de aanschafwaarde van de lease auto. In het geval van een lease zonder jaarcijfers mag dit bedrag niet hoger zijn dan € 50.000,-.

Fiscaal aantrekkelijk

Een auto leasen zonder jaarcijfers is vaak de enige optie is voor startende ondernemers. Desalniettemin brengt deze lease optie tal van financiële voordelen met zich mee. Een voordeel van het zakelijk leasen zonder jaarcijfers is bijvoorbeeld dat de btw kosten kunnen worden verrekend met de ontvangen btw. 

Verder ben je middels deze leaseconstructie aan het einde van de eerste leasetermijn economisch eigenaar van de auto. Dit brengt ook de nodige fiscale meevallers met zich mee. Zo kun je het geïnvesteerde bedrag aftrekken van je winst. Ook mag je de rentekosten die je betaalt per maand aftrekken, waardoor je minder belasting betaalt. Tot slot kun je besparen op de afschrijvingskosten. Dit wordt ook wel fiscaal afschrijven genoemd.

Vraag vandaag nog een financial lease zonder jaarcijfers aan

Op zoek naar een lease zonder jaarcijfers? Vul dan vandaag nog jouw gegevens in, dan nemen wij jouw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling. Na de aanvraag komen we bij je terug om de laatst benodigde gegevens te verkrijgen. Als deze gegevens ontvangen zijn dan krijg je van ons binnen 24 uur een offerte toegestuurd. Wanneer deze akkoord is, dan rijd je in veel gevallen al in jouw financial lease auto zonder jaarcijfers. 

Lease zonder jaarcijfers bij Autokan

Een auto leasen zonder jaarcijfers doe je eenvoudig bij Autokan. Wanneer je vandaag een aanvraag doet zorgen wij dat je binnen 24 uur een offerte hebt. We hebben een ruim assortiment van topmerken met de nieuwste modellen. Bereken eenvoudig wat financial lease zonder jaarcijfers jou kost met onze leasecalculator.

Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen over één van onze auto’s? Neem dan gerust contact met ons op. Heb je jouw geschikte bedrijfsauto gevonden? Dien dan snel een aanvraag in en voor je het weet rijdt je al in je financial lease zonder jaarcijfers.