Grote voorraad
Bijna alle modellen beschikbaar
Grote voorraad
Diverse modellen
reviews

Zoekvraag auto plaatsen

Na uren zoeken en auto's vergelijken weet je wat jouw nieuwe droomauto moet zijn. Je weet het merk, het type en uitvoering. Soms heb je een paar merken en types die je aanspreken. Dan zijn er nog eens legio websites die deze auto in het bestand heeft staan. De kans is groot dat wij deze auto ook in ons systeem hebben staan, te vinden in leasevoorraad. Staat jouw auto er niet tussen dan betekent dat niet dat wij deze auto niet hebben staan. Sterker nog, de kans is groot dat de auto binnenkort wel op de site staat. We leggen het uit.

Autokan heeft ten eerste een grote voorraad aan auto's door het hele land verspreid.  We werken nauw samen met ons netwerk aan nationale en internationale autodealers en auto-inkopers. Ons AutoKan team zoekt dagelijks auto's met de beste leasedeal en andersom.

Formulier voor zoekvraag

Mocht je willen weten wat ongeveer je maandtarief kan gaan worden dan kun je ook de calculator gebruiken voor een indicatie. Met deze zoekvraag gaan we vrijblijvend voor je aan de slag.

Favoriete auto + slimste leasedeal?

Op basis van je gewenste leasetarief zoeken we de beste lease auto, pick-up of bedrijfsauto. We hebben veel auto's op voorraad en nog meer onderweg die binnenkort aan het wagenpark worden toegevoegd. Daar koppelen het beste leasetarief met voorwaarden afgestemd op jouw wensen.

Een aantal voorbeelden van een auto zoekvraag

Zoeken gaat zo: Je zoekt een compacte sportieve auto vanaf 2016. Je wilt een diesel rijden omdat je verwacht 25.000 kilometer per jaar te rijden en jouw voorkeur is een een BMW 1-serie, Audi A3 of een Volkswagen Golf en bij voorkeur in de kleur zwart. Je wilt maximaal 225 euro per maand aan leasebedrag betalen. Dan vul je onderstaand formulier in met deze wensen en gaan wij voor jou op zoek. Je krijgt van ons minimaal 1, maar vaak meerdere mogelijkheden.

Of: Jouw bedrijf heeft dagelijks twee auto's bij de weg. Het bedrijf doet het goed en levert opvallend goed werk. De auto's worden veel gezien en mogen gezien worden. Het zijn visitekaartjes. Het liefst heb je dat iemand omkijkt als er weer een bedrijfsauto van jou langsrijdt. Jouw voorkeur gaat uit naar een Mercedes-Benz Vito in de kleur wit vanaf bouwjaar 2018 of een stoere V8 pick-up zoals een Dodge Ram Hemi. Dan vul je onderstaand formulier in met deze wensen en gaan wij voor jou op zoek. Je krijgt van ons minimaal 1 lease deal, maar vaak meerdere mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend jouw lease auto zoeken

Een zoekvraag is gratis en geheel vrijblijvend. We stalken je niet en het advies houdt op waar jij wilt. Wedden dat wij jouw favoriete auto kunnen vinden en de slimste lease deal hieraan kunnen koppelen?

Zo werkt het

Autokan maakt je wens voor een nieuwe (bedrijfs)auto mogelijk! Heb je vragen? Bel of WhatsApp ons gerust.

  • Geef ons jouw gewenste leasebedrag per maand
  • Geef jouw voorkeur in auto en type
  • Wij vinden jouw auto voordat deze in de verkoop gaat
  • Je krijgt van ons de beschikbare opties + leasebedrag