Wij helpen je graag!

Over Autokan

Grote voorraad auto's + advies + financial lease = Autokan! Autokan maakt jouw wens voor een nieuwe (bedrijfs)auto mogelijk! Het maakt niet uit welk automerk het is. Bekijk ons enorme assortiment auto's die bij ons landelijk netwerk van autodealers staan. 

We gaan samen met jou op zoek naar het juiste krediet en je bepaalt zelf wat je per maand betaalt. Onze adviseurs geven je vrijblijvend meer informatie. Voor zowel zakelijk als particulier is Autokan er! 

Financial lease voor MKB en ZZP

We weten dat het soms erg lastig kan zijn om een auto te leasen als (startende) ondernemer. We nemen je mee aan de hand en proberen het maximale voor je eruit te halen zoals financial lease voor mkb of zzp. Advies staat voorop, ook als het even niet kan kijken we naar andere mogelijkheden.Lease uit voorraad of lease vanuit een zoekvraag

Naast het aanbod aan voorraad lease auto's en lease bedrijfsauto's kunnen we ook op basis van een gewenst leasetarief de juiste auto zoeken. Voor bedrijven met wensen op het gebied van het organiseren van de mobiliteit kun je ook een zoekvraag plaatsen voor een financial leaseauto.

AFM gecertificeerd bedrijf

Autokan beschikt over de verplichte vergunningen van de Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM). Deze is geregistreerd in het Wft register onder nummer: 12043559.

Klantgericht en gunstig renteadvies

Om het voor jou zo financieel aantrekkelijk mogelijk te maken adviseren we gericht op een zo gunstig mogelijk rentetarief. Door jarenlange ervaring in het verstrekken van autokredieten kunnen we u garanderen de beste optie voor u te vinden.

Samenwerking met gerenommeerde kredietverstrekkers

Bij Autokan staat advies voor "verantwoord en veilig lenen". Wij doen daarom zaken met gerenommeerde kredietverstrekkers en kunnen uw wens(en) in vervulling laten gaan. 


Stel een vraag aan Autokan

 
 
 
 


Altijd een slimmere leasedeal voor jouw auto.

Sitemap | Privacy | Disclaimer | © 2020 autokan.nl
Autokan