Wij helpen je graag!

Over Autokan

Autokan maakt jouw wens voor een nieuwe (bedrijfs)auto mogelijk! We gaan samen met jou op zoek naar het juiste krediet en je bepaalt zelf wat je per maand betaalt. Onze adviseurs geven je vrijblijvend meer informatie. Voor zowel zakelijk als particulier is Autokan er!

Lease uit voorraad of lease vanuit een zoekvraag

Naast het aanbod aan voorraad lease auto's en lease bedrijfsauto's kunnen we ook op basis van een gewenst leasetarief de juiste auto zoeken. Hiervoor gebruik je het formulier auto zoekvraag.

AFM gecertificeerd bedrijf
Autokan beschikt over de verplichte vergunningen van de Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM). Deze is geregistreerd in het Wft register onder nummer: 12043559.

Klantgericht en gunstig renteadvies
Om het voor jou zo financieel aantrekkelijk mogelijk te maken adviseren we gericht op een zo gunstig mogelijk rentetarief. Door jarenlange ervaring in het verstrekken van autokredieten kunnen we u garanderen de beste optie voor u te vinden.

Samenwerking met gerenommeerde kredietverstrekkers
Bij Autokan staat advies voor "verantwoord en veilig lenen". Wij doen daarom zaken met gerenommeerde kredietverstrekkers en kunnen uw wens(en) in vervulling laten gaan. 

Neem contact op

 
 
 
 


Zo werkt Autokan.nl

  • Een offerte is gratis en vrijblijvend!
  • Binnen een werkdag stellen wij jou de slimme leasedeal voor.

Altijd een slimmere leasedeal voor jouw auto.

Sitemap | Privacy | Disclaimer | © 2020 autokan.nl