De voordelen van Auto Krediet Nederland

Auto Krediet Nederland (AKN) is gespecialiseerd in het adviseren van leningen voor uw auto; zowel zakelijk als particulier. Wilt u een nieuwe of een tweedehands auto financieren? Dan is AKN hier de beste partner voor. Omdat ons product enkel voor een financiering van een auto geschikt is, kunnen wij u de beste voorwaarden voor uw autofinanciering bieden.

 

 • Vaste maandbedragen
  Bij AKN weet u altijd waar u aan toe bent. Vooraf weet u exact wat u elke maand kwijt bent aan uw nieuwe auto. U betaalt de gehele looptijd het zelfde bedrag aan rente en aflossingen.
 • Zelf de looptijd bepalen
  U weet zelf het beste hoelang de looptijd van de lening voor uw auto moet zijn. De looptijd wordt aangepast aan uw behoeftes en wensen.
 • Advies op maat van gediplomeerde adviseurs
  Bij AKN geloven wij dat goed advies de basis is voor een vertrouwde lening. Bij AKN werken dan ook uitsluitend gediplomeerde financieel adviseurs conform de Wet Financieel Toezicht. Wij zorgen voor een passende lening die het best aansluit bij uw wensen voor uw droomauto.
 • Risico’s afdekken
  AKN kan u altijd lage maandbedragen aanbieden. AKN adviseert uitsluitend leningen voor auto’s. De bank gebruikt de auto als onderpand van de financiering om de risico’s zo laag mogelijk te houden. Dit ziet u direct terug in de maandbedragen.
 • Slottermijn bepalen
  Dankzij de slimme koppeling van de lening aan uw nieuwe auto kunt u gebruik maken van een slottermijn. Bij een looptijd van 3 jaar is de auto natuurlijk ook nog geld waard na 3 jaar. Dit geschatte bedrag kunt u meefinancieren, maar daar hoeft u geen aflossing over te betalen. Dit merkt u direct aan uw portemonnee bij de maandelijkse betalingen.