Renault Herbers Ter Apelkanaal

Partner van Autokan Financial Lease

Renault Herbers Ter Apelkanaal

Wie al eens bij Renault Herbers is geweest en tegenwoordig het terrein oprijdt in Ter Apelkanaal ziet dat het autobedrijf de laatste jaren een enorme metamorfose heeft ondergaan. We spreken broers Björn en Justin Herbers over de nieuwe ontwikkelingen en de relatie met Autokan.

Renault Reparateur

Renault Herbers is officieel gezegd een Renault Reparateur. De basis is gelegd door wijlen Gerard Herbers, vader van Björn en Justin die in 1976 al actief was als monteur en autospuiter en de jaren daarop zich heeft gericht op de verkoop en reparaties van met name Renault. We mogen vaststellen dat het autobedrijf als Renault specialist een goede reputatie heeft opgebouwd. Het bedrijf heeft een groot aantal voorraad Renault personenauto’s, Dacia en bedrijfsauto’s. Renault heeft al jarenlang veel betrouwbare populaire modellen geproduceerd waarvan het autobedrijf een aanzienlijk aantal wekelijks van aflevert bij de klant.


Jong gebruikte auto’s van Volkswagen tot Porsche

Ook al doet de naam Renault Herbers vermoeden dat je alleen voor een Renault langs zou moeten gaan, integendeel! Björn legt uit: “We hebben een goede naam opgebouwd als Renault Reparateur. Renault doet het erg goed en we hebben de laatste jaren het assortiment auto’s zo opgebouwd dat we echt alle type modellen, kleuren en uitvoeringen op voorraad hebben. We hebben de laatste jaren gemerkt dat onze klanten ook wel eens andere merken willen rijden. Zo hebben we een continue stroom aan jong gebruikte BMW, Audi, Volvo, Volkswagen en Mercedes-Benz modellen. Dagelijks halen we met name auto’s met lage kilometerstanden en met veel opties uit alle hoeken van Europa. Als hier een speciale uitvoering van een Porsche of Range Rover voorbij komt dan weten wij dat we onze klant hier ook warm voor kunnen maken. We zijn blij met zo’n diverse trouw klantenbestand”.

Showterrein

Niet alleen is onlangs pompstation OOC aan de voorzijde van de showroom vernieuwd, ook is er de laatste tijd volop gewerkt aan het realiseren van een groot showterrein met zeker 150 occasions aan de zijkant en achterzijde van het pand. Justin verteld dat er dagelijks veel mensen een proefrit willen rijden. Onze klanten komen uit alle provincies en we hebben ons assortiment zo opgebouwd dat je goed de auto’s kunt vergelijken. Op het showterrein zijn alle types en uitvoeringen op een slimme manier geparkeerd. Iemand die twijfelt over het merk of type kan zo snel vergelijken, een proefrit maken en ondertussen berekenen wij op kantoor uit wat er mogelijk is met inruil of bijvoorbeeld een optie tot leasen. 

Leasen via Autokan 

Björn vervolgt, “We werken vanuit het verleden al met diverse banken als het gaat om particuliere lease en financial lease. Met Autokan hebben we een partner gevonden die snel schakelt. Veel klanten van ons zijn ook ondernemer. Ze willen de mogelijkheid bekijken om te zien of ze beter kunnen kopen of leasen. Autokan staat voor ons altijd stand-by voor advies en een berekening terwijl de klant nog bezig is met de proefrit. Andersom staat onze voorraad ook op Autokan en kan de bezoeker van de website ook het verschil tussen onze aanbieding en die van de ander vergelijken. Als de bezoeker interesse toont in een auto van ons dan hebben we gemerkt dat er geen leasebedrijf is die de bezoeker zo actief begeleidt. Dat maakt de samenwerking erg prettig”. 

Renault Herbers is gevestigd op Oost 102 Ter Apelkanaal (Groningen).

Bekijk alle leaseauto's van Herbers op Autokan.Waarom Autokan?
Autokan maakt je wens voor een nieuwe (bedrijfs)auto mogelijk! Heb je vragen? Bel of WhatsApp ons gerust.
  • Landelijk dealer netwerk
  • ZZP lease & MKB lease
  • Grote voorraad auto's
  • Vrijblijvende leaseofferte
  • Snel schakelen
Bereken jouw leasetarief

Auto gevonden uit onze voorraad of gewoon ergens anders? Ook voor die auto kunnen we de slimste leasedeal voor je uitzoeken.

Laat ons weten wat de aanschafwaarde van je auto is, welk bedrag je maandelijks kan betalen en naar welk slottermijnbedrag je voorkeur uitgaat. Kies de looptijd van het leasetermijn en je weet daarna precies wat je maandelijks aan lease betaalt. Vervolgens vraag je bij ons de offerte aan en wij laten binnen een werkdag zien of het mogelijk is.

Kom je er niet uit? Bel of Whatsapp een van onze adviseurs. Wij helpen je graag verder

Whatsapp Autokan.nl 085 27 32 312
Calculator leasekosten

De voordelen van Autokan
Gratis advies

Onze ervaren adviseurs helpen je graag persoonlijk. Autokan geeft gratis advies! Neem direct contact contact met ons op!

Slottermijn zelf bepalen

Bepaal zelf de hoogte van het slottermijn van jouw leaseauto. Dit merk je direct in je portemonnee bij de maandelijkse betalingen.

Risico’s afdekken

AutoKan.nl kan jou altijd lage maandbedragen aanbieden. Ook voor een auto die je elders gevonden hebt. Gebruik de calculators op de site.

Financial lease op maat

Onze gediplomeerde financieel adviseurs zorgen voor een passende lening of leasedeal die het best aansluit bij jouw wensen voor jouw droomauto.

Zelf de looptijd bepalen

De looptijd van de financial lease wordt aangepast aan jouw eigen wensen en behoeftes.

Vaste maandbedragen

Bij ons weet je exact wat u elke maand kwijt bent aan jouw droomauto. Je betaalt iedere maand hetzelfde leasebedrag!

Contactformulier

 
 
 

 


Altijd een slimmere leasedeal voor jouw auto.

Sitemap | Privacy | Disclaimer | © 2020 autokan.nl
Autokan