Leaseauto's in onze voorraad, morgen rijden.

Mercedes-Benz GLE-Klasse Financial Leasen?

Deze auto's lease je bij ons tegen de scherpste prijs

Daarom Autokan: Vergelijk gratis jouw offerte, gratis zoekvraag, grote voorraad.

0 resultaten

Auto niet gevonden? Plaats een vrijblijvende zoekvraag!

Wekelijks krijgen wij tientallen niet auto's op voorraad. Geef ons jouw wensen door en het maximale maandtarief en we zoeken jouw droom auto + slimste leasedeal.

Plaats vrijblijvende Auto zoekvraag

Mercedes-Benz GLE-Klasse Financial Leasen? 

Een Mercedes-Benz biedt luxe en comfort en zeker een SUV. De Mercedes-Benz M-Klasse is al vele jaren zeer succesvol. Juist dit model heeft een facelift ondergaan en heet sinds 2015 "GLE". GLE betekent Geländewagen Lang Einspritzung (terreinauto, groot, injectiemotor). Bij Autokan.nl lease je ook een jong gebruikte Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 4MATIC AMG Sport Edition van 2016, 2017, 2018 of 2019. 

Mercedes-Benz GLE-KLASSE SUV (2015 - 2019)

Bij dit model GLE zijn de voor- en achterzijde zijn geheel opnieuw vormgegeven. Net als bij de eerste M-Klasse uit 1997 loopt de achterruit door in de achterste zijruiten. In plaats van de gebruikelijke uitstapverlichting, zitten onder de spiegels van de GLE projectors die het Mercedes-Benz logo op de vloer projecteren. 

Stoere SUV met AMG pakket

In vergelijking met de voormalige M-Klasse oogt de GLE een stuk gestroomlijnder en moderner, beschaafd en netjes. Vergeet dat gelijk met een AMG-pakket want dat ziet er gelijk machtig uit. Hiermee krijgt de Mercedes-Benz GLE juist een sportief agressieve uitstraling krijgt.

Het interieur is kenmerkend voor Mercedes-Benz: modern, chique, hoogwaardig en overal tot in de puntjes over nagedacht. Ideaal dus voor een zakelijk rijder die zijn auto als kantoor ziet. De gebruikte materialen zijn allemaal van het hoogste niveau. 

Veilige SUV met een topkwaliteit audiosysteem

Op het gebied van luxe betreft dat een modern en gebruikersvriendelijk audio-, navigatie- en communicatiesysteem. Het audio van Burmester of Harman Kardon is altijd van topklasse. De boordcomputer waarschuwt voor achteropkomend verkeer, kijkt "om de hoek" op kruispunten, remt voor voetgangers en corrigeert bij tegenwind.

Zo werkt Autokan.nl

  • Zoek een auto op de site. Dit is onze voorraad.
  • Niet gevonden? Plaats een gratis zoekvraag
  • Klik op de deal en vraag om een offerte.
  • Met wat basisgegevens berekenen we de beste deal.
  • Binnen een werkdag ontvang je de scherpste leasedeal
  • We regelen daarna een proefrit met jouw nieuwe auto.
Je kunt mij bellen met al jouw vragen

Van 09:00 - 17:30 help ik je met een zoekvraag of bekijk ik wat jouw mogelijkheden zijn.

Robert van Autokan.nl

Robert van Autokan.nl
085 - 27 32 312

Altijd een slimmere leasedeal voor jouw auto.

Sitemap | Privacy | Disclaimer | © 2020 autokan.nl
Autokan