Emile Bakker Auto's

Partner van Autokan Financial Lease

Emile Bakker auto’s Nieuw-Weerdinge

Emile Bakker Auto’s is een echte auto import specialist. Mensen uit alle provincies kloppen bij Emile Bakker aan voor een importauto. Waar voorheen alle merken vertegenwoordigd werden is het autobedrijf uit Nieuw-Weerdinge zich nu steeds meer gaan richten op premium auto’s uit met name Duitsland.


Voordelen van een importauto leasen

"De meeste auto’s die geļmporteerd worden zijn niet ouder dan 5 jaar en hebben maximaal 60.000 kilometer afgelegd. De reden dat steeds meer bedrijven en particulieren bij ons aankloppen voor een import auto? Je bespaart duizenden euro’s ten opzichte van vergelijkbare Nederlandse occasions. Daarbij kiezen met name de Duitse autorijders voor zoveel mogelijk opties bij de aanschaf van de auto. Wij zoeken dan de jong gebruikte occasions met weinig kilometers en bomvol opties".

Importauto met financial lease

Met Autokan heeft Emile Bakker een financial lease specialist gevonden. Met name de zakelijke rijder ziet het voordeel in financial lease van een import auto. Het voordeel van de samenwerking met Autokan is dat zij een goedkeuring afgeven al voordat de auto in Nederland staat. Zo kan je dus samen met Emile Bakker op zoek naar de perfecte auto met een goedkeuring van de leasemaatschappij op zak. We spraken eigenaar Emile over motoren, auto's importeren en de samenwerking met Autokan.

Inruil van jouw motor of auto met financial lease

"Wat best uniek is is dat je naast jouw auto ook jouw motor kan inruilen bij de aankoop van een nieuwe import auto. Bakker staat namelijk ook bekend om de motoren en motorkleding die we verkopen in Motorhuis Bakker. Uiteraard kun je de inruil meenemen in het leasecontract om te genieten van een lager maandbedrag".

Premium Car Import 

"De premium auto’s die Emile Bakker importeert zijn met name Landrover zoals de populaire Range Rover en de Duitse merken zoals BMW, Audi, Mercedes-Benz en Porsche. Op de website van Autokan vind je de voorraad aan importauto’s van Emile Bakker. Hier kun je zelf al berekenen voor hoeveel je de auto kunt leasen. Je kan met een vrijblijvende berekening naar Nieuw-Weerdinge voor een proefrit en de uiteindelijke deal".

Autokan bemiddelt voor het scherpste tarief

"De reden dat Emile Bakker voor Autokan gekozen heeft is simpel. De leaseprijs voor mijn klant is gewoon goed en ze schakelen erg snel. Het jonge team is aanstekelijk enthousiasten staat altijd klaar voor een berekening voor mijn klant. Iemand die een nieuwe of jong gebruikte auto wil importeren uit Duitsland wil het liefst gelijk weten wat er mogelijk is. De lijntjes met Autokan zijn kort en vaak kunnen wij samen met Autokan de perfecte auto binnen no-time leveren! Dus gewoon goed!"

Emile Bakker Auto’s vind je aan het Noordveenkanaal Zuidzijde 12, 7831 AS in Nieuw-Weerdinge. 

Bekijk de voorraad van Emile Bakker Auto's op Autokan


Waarom Autokan?
Autokan maakt je wens voor een nieuwe (bedrijfs)auto mogelijk! Heb je vragen? Bel of WhatsApp ons gerust.
  • Landelijk dealer netwerk
  • MKB en ZZP lease
  • Grote voorraad auto's
  • Vrijblijvende leaseofferte
  • Snel schakelen

Altijd een slimmere leasedeal voor jouw auto.

Sitemap | Privacy | Disclaimer | © 2020 autokan.nl
Autokan