Autobedrijf Vos Stadskanaal

Partner van Autokan Financial Lease

Autobedrijf Vos Stadskanaal

In Stadskanaal zit al 50 jaar een betrouwbare familiebedrijf genaamd Autobedrijf Vos. Het autobedrijf staat voornamelijk bekend om haar prachtige jong gebruikte auto's zoals Honda, Volkswagen, Audi, BMW en vooral heel veel Mercedes-Benz. Een stukje geschiedenis. In 1964 is het bedrijf opgericht door R. Vos en wordt tegenwoordig gerund door Jan en zoon Robbert. Het aanbod bestaat inmiddels uit zo'n 70 auto's van diverse andere merken. Alle auto’s worden grondig geïnspecteerd en geselecteerd naar een lage kilometerstand en aantoonbare historie van de auto.


Zoeken, verkopen, leasen en onderhoud

We doen het bedrijf te kort als het gaat om de noemer autodealer. Autobedrijf Vos verzorgd naast de auto zoekopdrachten, verkoop en lease van occasions ook het onderhoud. Met de modernste apparatuur worden dagelijks met een team van monteurs onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan elk type auto. Zo kunt u terecht bij Vos voor een APK-keuring, onderhoudsbeurt, het vervangen van een distributieriem, aircoservice, zomer- en wintercheck, het uitlijnen van de banden, het monteren van een trekhaak,  bandenwissel of uiteraard regulier reparatiewerk. Een klant bij Vos blijft zo altijd goed ondersteund met advies, onderhoud en reparatie.

Auto zoekopdracht 

Vos merkt op dat klanten steeds vaker precies weten wat ze zoeken. "De zoektocht naar de juiste auto is soms best lastig. Niet alleen het vinden van die droomauto kan een flinke opgave zijn. Je wilt de auto wel bij een betrouwbaar bedrijf kopen. Daarom verzorgt het autobedrijf uit Stadskanaal ook zoekopdrachten voor haar klanten. Aan de hand van wat wensen en voorkeuren zoeken wij in ons uitgebreide inkoopnetwerk dat we in al die jaren hebben opgebouwd in Europa. Zo komt het dat je ook hele speciale auto's bij ons in de showroom ziet staan. Deze import auto's kun je ook leasen".

Landelijk presenteren van auto's

Het type auto in de showroom verraad ook wel dat menig ondernemer de weg naar Vos weet te vinden. De premium auto's worden uiteraard veel verkocht met een financial lease contract. De auto wordt dus geleast op de zaak. Op dat gebied werkt Vos samen met Autokan. Vanaf het begin is Autobedrijf Vos uit Stadskanaal een loyale samenwerkingspartner van Autokan. Vrijwel alle auto's staan op de website waardoor ze haar auto's op een druk bezochte autowebsite zich landelijk kunnen presenteren. Klanten van Vos komen zo uit alle windstreken naar het Oost-Groningse kanaaldorp dat vroeger bekend stond om de Philips fabriek en tegenwoordig haar eigen versie van de Golden Gate Bridge "De Rode Loper". De mogelijkheden voor proefrit op locatie, aflevering aan huis in combinatie met de slimste leasedeal trekt dan ook ondernemers uit het hele land richting Autobedrijf Vos.

Financial lease voor de zakelijke rijder

We vroegen Vos waarom ze samenwerken met Autokan: "Elk dorp heeft wel één of meerdere autodealers. Online zijn er ook meerdere verzamelsites met een groot aanbod van auto's. Toch denken wij dat wij uniek zijn en Autokan ook een unieke benadering heeft. Ten eerste het aanbod en presentatie. Wij vinden het belangrijk dat wij een aanbod hebben die niet alleen een klant aanspreekt in Stadskanaal, Borger, Veendam of Emmen. We kiezen ervoor om onze voorraad landelijk te presenteren in een mooie fysieke showroom en online showroom. Ten tweede spreekt Autokan onze taal, letterlijk en figuurlijk. Omdat wij dagelijks contact hebben voor het berekenen van een offerte voor een leaseauto weten zij wat voor ons belangrijk is en voor de klant. Andersom en dat is dan gelijk punt drie is de betrokkenheid. Komt een klant in onze showroom voor een proefrit dan willen wij elke betaaloptie kunnen aanbieden, ongeacht of de klant rechtstreeks bij ons komt of via Autokan. Zij helpen onze klant met advies voor de slimste en scherpste leasedeal. Bij financial lease hoort ook een stuk begeleiding bij. Hoe kan bijvoorbeeld een zzp'er of mkb'er zakelijk de slimste deal sluiten met Autokan om bij Vos die zakelijke auto te gaan rijden. Zo rijdt de klant met een glimlach met onze autonaar huis en weten wij dat we ons werk samen goed gedaan hebben".

Autobedrijf Vos is gevestigd op Electronicaweg 10 in Stadskanaal.

Bekijk hier het aanbod leaseauto's van Autobedrijf Vos Stadskanaal op Autokan
Waarom Autokan?
Autokan maakt je wens voor een nieuwe (bedrijfs)auto mogelijk! Heb je vragen? Bel of WhatsApp ons gerust.
  • Landelijk dealernetwerk
  • MKB en ZZP lease
  • Grote voorraad auto's
  • Vrijblijvende leaseofferte
  • Snel schakelen

Altijd een slimmere leasedeal voor jouw auto.

Sitemap | Privacy | Disclaimer | © 2020 autokan.nl
Autokan