Autobedrijf van der Meij Ferwert

Autobedrijf van der Meij Ferwert

In de driehoek Stiens, Burdaard en Holwerd ligt Ferwert. Autobedrijf Van der Meij, partner van Autokan, is vanuit dit Friese dorp al meer dan 45 jaar een betrouwbare partner voor de onderhoud van auto’s en verkoop van nieuwe en jong gebruikte auto’s. Het Friese autobedrijf werd ooit opgericht door wijlen Durk van der Meij en wordt tegenwoordig gerund door zoon Johan van der Meij en Sjirk Holwerda. De autoservice is in handen van Gosse Terpstra, chef van de werkplaats. Autobedrijf en autoservice werken nauw samen met een team van twaalf man. We spraken Johan en Sjirk over het prachtige autobedrijf vlakbij de boot naar Ameland.


Autobedrijf met goede reviews

Wat ons gelijk opviel waren de lovende woorden van klanten op de site. Meestal wordt eerst uitgelegd waarom je naar Ferwert zou moeten komen voor een nieuwe auto, maar met met bijna 1700 reviews en een gemiddelde beoordeling van 9.2 is de klant die bevestigd dat autobedrijf van der Meij een betrouwbaar bedrijf is met blije klanten. Niet alleen zijn de reacties lovend over jullie communicatie, de snelle service en kennis. Een klant vatte het onlangs heel mooi samen: “Van der Meij is geen garage waar je heen gaat om kennis te maken met de vlotte babbels en de gladde pakken. Bij van der Meij zijn ze bezig de klant een goed product te leveren en hebben ze alle tierelantijnen, ballonnen en feestneuzen niet nodig, die je vaak bij andere garages ontmoet. Als klant wordt je serieus genomen en weet je dat de gemaakte afspraken worden nagekomen”. Johan reageert “Dat zijn mooie woorden. Daar doen we het voor. Ik heb van jongs af aan meegekregen dat het belangrijk is om de klant aandacht te geven en vooral jezelf te blijven. We proberen dit met het hele team ook zo uit te dragen.” Sjirk beaamt de woorden van de klant ook. “Van een APK, het tunen van een camper tot het reinigen van een automaatbak, het maakt voor ons niet uit met welk onderhoudsprobleem iemand naar de garage komt. We proberen het snel en goed te repareren.

Van compacte zuinige auto tot een stoere SUV

We gaan voor een klant voor het leven”. Johan vervolgt: “Komt een iemand voor auto dan proberen we mee te helpen in de juiste keuze. Is de auto net niet beschikbaar dan zoeken we de auto voor de klant. Zoals je aan onze voorraad auto’s ziet hebben we ons aangepast aan de vraag van de klanten die bij ons aankloppen voor een nieuwe auto of een occasion. Je kan bij ons terecht voor een zuinige compacte Citroėn C1, Fiat 500 of Audi A1 en voor het gezin een knappe Ford Focus, Renault Scenic of Volkswagen Golf, We hebben als een van de weinige autobedrijven in deze regio ook een aantal terreinauto’s of zogenaamde cross-over SUV’s zoals Toyota Land Cruiser, Nissan X-trail, Qashqai of Mitsubishi Pajero. Alle auto’s kun je ook bij ons leasen”. 

Autolening en financial lease via Autokan 

De auto’s kun je bij van der Meij dus ook leasen. Voor advies wordt hiervoor met Autokan samengewerkt. De auto’s van Autobedrijf van Der Meij staan ook gepresenteerd op Autokan.nl en zijn alleen zowel particulier te financieren als zakelijk te leasen. De meeste ZZP’ers en MKB’ers gaan dan voor financial lease. Waarom Autokan? Johan legt het uit: “Wij hebben een goede naam in Friesland. Onze voorraad auto’s zijn interessant voor veel meer mensen en die komen dan ook overal vandaan. Via Autokan hebben wij een veel groter bereik. Daarbij merken wij dat ze ons heel snel bijstaan met een leaseberekening of advies voor een financiering. Dat is prettig samenwerken”.

Occasions bekijken of een proefrit maken 

Zoek jouw gewenste auto in onze autovoorraad. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en je kan ook een proefrit reserveren. Dat kan Autokan ook. Op het moment dat je kenbaar hebt gemaakt geļnteresseerd te zijn in een auto dan gaan er twee partijen voor je aan het werk. 

Autobedrijf van der Meij B.V. is gevestigd aan Mūnewei 2 in Ferwert (Friesland)

Alle leaseauto's van Autobedrijf van der Meij op Autokan.nl

Bereken jouw leasetarief

Auto gevonden uit onze voorraad of gewoon ergens anders? Ook voor die auto kunnen we de slimste leasedeal voor je uitzoeken.

Laat ons weten wat de aanschafwaarde van je auto is, welk bedrag je maandelijks kan betalen en naar welk slottermijnbedrag je voorkeur uitgaat. Kies de looptijd van het leasetermijn en je weet daarna precies wat je maandelijks aan lease betaalt. Vervolgens vraag je bij ons de offerte aan en wij laten binnen een werkdag zien of het mogelijk is.

Kom je er niet uit? Bel of Whatsapp een van onze adviseurs. Wij helpen je graag verder

Whatsapp Autokan.nl 085 27 32 312
Calculator leasekosten

De voordelen van Autokan
Gratis advies

Onze ervaren adviseurs helpen je graag persoonlijk. Autokan geeft gratis advies! Neem direct contact contact met ons op!

Slottermijn zelf bepalen

Bepaal zelf de hoogte van het slottermijn van jouw leaseauto. Dit merk je direct in je portemonnee bij de maandelijkse betalingen.

Risico’s afdekken

AutoKan.nl kan jou altijd lage maandbedragen aanbieden. Ook voor een auto die je elders gevonden hebt. Gebruik de calculators op de site.

Financial lease op maat

Onze gediplomeerde financieel adviseurs zorgen voor een passende lening of leasedeal die het best aansluit bij jouw wensen voor jouw droomauto.

Zelf de looptijd bepalen

De looptijd van de financial lease wordt aangepast aan jouw eigen wensen en behoeftes.

Vaste maandbedragen

Bij ons weet je exact wat u elke maand kwijt bent aan jouw droomauto. Je betaalt iedere maand hetzelfde leasebedrag!

Altijd een slimmere leasedeal voor jouw auto.

Sitemap | Privacy | Disclaimer | © 2020 autokan.nl
Autokan