Alles over lenen

U wilt voor de eerste keer een lening afsluiten of wilt u graag meer weten over verschillende kredietvormen? Wij van Autokan hebben op onze website allerlei nuttige informatie over lenen voor u verzameld. Zo kunt op de pagina producten meer lezen over de meest gebruikte krediet- en leenvormen. Per leenvorm worden de belangrijkste kenmerken en voordelen beschreven.

Heeft u nog geen idee welke leenvorm bij u wensen past? Raadpleeg dan één van onze gespecialiseerde kredietadviseurs voor een kredietadvies dat bij u past!

Advies over productkeuze
Natuurlijk komen er ook allerlei andere zaken kijken bij de aanvraag van een lening. De advisering in de productkeuze, de inventarisatie van de zogeheten kredietbeschermers en uiteraard uw eigen wensen.

Samenwerkende organsaties
U vindt meer informatie over de verschillende samenwerkende organisaties en kunt de gewenste productinformatie en algemene voorwaarden inzien of zelf downloaden.

Wilt u over meer informatie beschikken, neemt u dan snel telefonisch contact op met ons.

Second opinion
Heeft u pasgeleden een offerte voor een lening aangevraagd of bent u van plan dat binnenkort te doen? Wij raden u dan aan om een second opinion te laten uitvoeren door Autokan. Wij gaan na of het aanbod in de offerte wel de beste optie voor u is en of deze aansluit bij uw wensen. Als wij een beter en voordeliger alternatief voor u hebben, dan laten wij u dat uiteraard direct weten en zullen wij u hierover adviseren. Indien wenselijk, helpen wij u bij het oversluiten van uw lopende lening.